EARfoon Perusmalli joko kahvalla tai ilman. Suojaimen värivaihtoehdot ovat sininen, punainen,keltainen, vihreä, oranssi ja lila. Kahvalliseen malliin saa nauhan ja kaulusnipsun. Kahvaton suojain on huomaamaton, koska se jää kokonaan korvakäytävän sisäpuolelle.

EARfoon Jäljitettävä on erityisesti tarkoitettu käytettäväksi elintarvike- ja lääketeollisuudessa, jossa vieraat esineet eivät saa joutua itse tuotteen joukkoon valmistuksen aikana. Ensinnäkin jäljitettävä EARfoon on varustettu nauhalla. Toiseksi se on väriltään helposti erottuva kirkkaan sininen. Tämän lisäksi se on vielä varustettu metalli kuulalla, jonka metallinilmaisimet viimeistään löytävät.

EARfoon Multiclickissä on kiinteä sisäänrakennettu äänisuodatin (ns. perussuodatin) johon voidaan liittää lisäsuodatin, joka klikataan perusfiltterin päälle kun tarvitaan lisävaimennusta. Perussuodatin antaa tarvittavan suojan käyttäjän normaali työssä. Lisäsuodatin on esim. vapaa-aikana tarvittavaa lisäsuojausta varten, kuten moottorisahaus, discossa käynti, ammunta jne.

EARfoon Motoristi on tarkoitettu moottoripyöräilijöille. Tämä suojain on varustettu sopivilla äänisuodattimilla ja niissä ei ole osia, jotka olisivat korvan ulkopuolella. Mahtuu hyvin ja turvallisesti kypärän alle. Motoristi malliin voidaan liittää suodattimen tilalle BMS kuunteluyksikkö, jossa on 3,5 mm plugi.

EARfoon Sound mahdollistaa liitännän erityyppisiin kommunikaatiolaitteisiin kuten radioihin, CD-soittimiin, puhelimiin samalla kun kuulosi on täysin suojattu melulta. EARfoon Sound toimitetaan joko oikeaan tai vasempaan suojaimeen tai stereona molempiin. EARfoon Sound toimitetaan joko Koss kuulokenapeilla (3,5 mm plugi)tai ilman kuulokkeita, jolloin mukana on black plug -liittimet, joihin voi itse kiinnittää bluetooth-mikrofonit tai kuulokenapit. Kun EARfoon Soundia käytetään ilman kuulokkeita, peitetään kuulokereikä Pink plug -peitetulpalla.